„Bobų vasaros“ kepsniukas

Gintauto Pleskačiausko receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius, morkas, čiobrelius smulkiai supjaustome ir apkepiname. Į daržoves įpilame medaus bei šiek tiek brendžio ir 10 min. troškiname.

Mėsą pagardiname prieskoniais ir kepame iki vidutinio iškepimo, kad viduje mėsa būtų rožinė.

Padažui šviežias ir džiovintas slyvas sudedame į keptuvę ir troškiname brendyje. Į padažą sudedame maskarponės sūrį. Dėl konsistencijos gali būti įpilamas vištienos sultinys.

Likusius ingredientus naudojame papuošimui ir patiekalo dekoravimui.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą