Blynų tortas

Blynų tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite įdarą. Kambario temperatūros varškę sumaišykite su likeriu, cukrumi ir trupučiu grietinėlės, išplakite.

Mažais gabaliukais supjaustykite nusausintus vaisius ir sumaišykite su varškės mase.

Sukrėskite plaktą grietinėlę ir pamaišykite.

Porą valandų įdarą palaikykite šaldytuve.

Pagaminkite tešlą. Kiaušinius išplakite su cukrumi, maišydami supilkite pieną, suberkite miltus, įmaišykite aliejaus.

Tegu pastovi valandą kambario temperatūroje.

Keptuvę aukštais kraštais patepkite minkštu margarinu ir apibarstykite džiūvėsėliais.

Gerai išmaišytą tešlą supilkite į keptuvę ir kepkite 225 ˚C temperatūros orkaitėje 20–25 minutes, kol viršus gražiai apskrus.

Blyną perdėkite ant rankšluostėlio arba cukrumi apibarstyto kepimo popieriaus.

Kai atvės, supjaustykite į keturias vienodo dydžio dalis.

Vieną dalį dėkite į indą ir aptepkite ketvirtadaliu įdaro.

Sluoksniuodami su įdaru sudėkite ir kitas dalis. Iškart patiekite.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
500 ml Pienas
300 ml Miltai
2 šaukštas Aliejus
4 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Cukrus
Įdarui
250 g Varškė
3 šaukštas Cukrus
450 ml Grietinėlė
1 indelis Konservuoti vaisiai
2 šaukštas Vyšnių likeris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :