Blynų suktinukai su mėsos įdaru

Blynų suktinukai su mėsos įdaru
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvirkite ryžius, sukrėskite į sietelį ir apliekite šaltu vandeniu.

Palikite atvėsti.

Mėsą iškepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu, sudėkite likusius produktus ir sumaišykite su sultiniu (masė turi būti skystoka).

Sumaišykite lietinių tešlą ir iškepkite lietinius.

Ant lietinių uždėkite įdaro, tolygiai paskirstykite ir suvyniokite.

Blynų sukučius perpjaukite į tris arba keturias dalis.

Žurnalas
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Įdarui
300 g Jautienos faršas
100 g Ryžiai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 vnt. Svogūnai
0,5 stiklinė Sultinys
Tešlai
250 ml Miltai
300 ml Pienas
0,5 šaukštelis Druska
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :