Blyneliai su šparaginėmis pupelėmis ir feta

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutrinkite trintuvu šparagines pupeles, sumaišykite su smulkintais krapais, salierų lapais, svogūnų laiškais, sūriu, kiaušiniu, druska, pipirais.

Po truputį berkite miltus, kol tešla pasidarys tirštoka, tąsi. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į keptuvę.

Kepkite, kol blyneliai paskrus, po 4 min. iš kiekvienos pusės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Šparaginės pupelės
1 sauja Krapai
1 sauja Salierų lapai
2 sauja Svogūnų laiškai
1/2 stiklinė Fetos sūris
1 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1/2 stiklinė Miltai
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :