Blyneliai su obuoliais

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinį, pieną, sviestą, apelsinų sultis, apelsino žievelę ir vanilės ekstraktą. Šią masę po truputį supilkite į dubenį su miltais, išmaišykite. Tešlą sumaišykite su obuoliais.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę, kepkite, kol blyneliai paskrus. Iškepusius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus, paskui apibarstykite cukraus pudra. Patiekite šiltus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Miltai
1 šaukštas Cukrus
3/4 šaukštelis Kepimo milteliai
1/4 šaukštelis Druska
1 vnt. Kiaušiniai
1/3 stiklinė Pienas
4 šaukštelis Sviestas
1 šaukštas Apelsinų sultys
2 šaukštelis Tarkuota apelsino žievelė
1/4 šaukštelis Vanilės ekstraktas
3/4 stiklinė Obuoliai tarkuoti
1/4 stiklinė Aliejus
1 šaukštelis Cukraus pudra
Porcijos: 4
Sudėtingumas :