Biskvitinis obuolių pyragas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ištepkite sviestu gilią kepimo skardą, paskui įklokite kepimo popieriaus, kraštus apkirpkite sulig skardos kraštais, ištepkite popierių sviestu, tada užklokite antrą lakštą ir jį ištepkite sviestu.

Obuolius smulkiai supjaustykite. Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purios masės, į ją suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į atvėsintą skardą suberkite obuolius ir užliekite tešla.

Pašaukite į įkaitintą orkaitę (nedidelio kaitrumo) ir kepkite 45 – 50 min. Iškepusį pyragą atsargiai išverskite ant lentelės, nuimkite popierių, tada obuoliai atsidurs pyrago viršuje.


Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Obuoliai
3 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Miltai
1 stiklinė Cukrus
1 šaukštas Lydytas sviestas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :