Bešamelio padažas

Bešamelio padažas – ekonomiškiausias; jis teisėtai gali vadintis padažų karaliumi. Bešamelį paprasta pagaminti ir jis universalus: tinka ir mėsos, ir žuvies, ir daržovių patiekalams. Be to, jį lengva pakeisti ar atnaujinti papildžius vos vienu kitu ingredientu.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Į puodą supilti pieną, sudėti svogūną, žoleles, muskato riešutą, pagardinti druska ir pipirais. Užvirinti, iškart nuimti nuo ugnies, uždengti ir palikti 30 min. – 1 val., perkošti per sietelį.

Išlydyti sviestą puode, sudėti miltus ir kaitinti vieną minutę. Nuimti nuo ugnies ir palaipsniui supilti pieną vis pamaišant. Užvirinti ir virti 2 minutes nuolat pamaišant.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 ml Pienas
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Lauro lapai
2 šakelė Čiobreliai
1 šakelė Petražolės
25 g Sviestas
25 g Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Muskato riešutas
Sudėtingumas :