Bemielės sluoksniuotos tešlos pyragėliai su mėsos įdaru

Autorius: Gerda N.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Prieš naudojimą sluoksniuotą tešlą palaikyti kambario temperatūroje.

Į maltą mėsą įdėti druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių ar prieskoninių žolelių, grietinės. Į stačiakampės formos sluoksniuotos tešlos lakštą įdėti mėsos įdaro, lakštą užlenkti, kad gautųsi kvadratas, su šakute apeiti aplink ir suspausti.

Pyragėlius aptepti kiaušinio ir šlakelio vandens plakiniu. Ant viršaus dėti tarkuoto kietojo sūrio kauburėlį, sezamo sėklų. Kepti apie 25 – 30 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Labai skanu su pomidorų padažo – grietinės ar pomidorų padažo – majonezo padažu, arba taip, kaip kam patinka.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla
400 g Kalakutiena malta
1 šaukštas Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Prieskoniai
1 vnt. Kiaušinis
šlakelis Vanduo
Džiugo sūris
Sezamo sėklos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :