Belgiškas grybų omletas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Belgijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grybus (baravykus, voveraites ar pievagrybius) nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite ir 7 minutes pakepinkite svieste, pabaigoje sudėkite smulkiai supjaustytą kumpį.

Iš kiaušinių trynių, mineralinio vandens ir miltų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Baltymus išplakite atskirai ir sumaišykite su trynių mase bei atvėsintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Omletą kepkite svieste, patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis su cikorijų salotomis ar kitomis šviežiomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Grybai
30 g Sviestas
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Rūkytas kumpis
4 šaukštas Miltai
100 ml Mineralinis vanduo
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
3 šaukštas Aliejus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :