Beatos obuolių pyragas

© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Recepto kilmė:
Amerikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Minkštą sviestą reikia išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi,
įplaukti kiaušinius - turi gautis vientisa puri masė. Miltus persijoti
ir sumaišyti su kokoso drožlėmis bei kepimo milteliais. Porą obuolių
stambia tarka įtarkuoti į sviesto masę. Įpilti citrinų sulčių ir
viską gerai išmaišyti. Suberti miltų masę ir dar kartą išmaišyti.

Įdėti tešlą į formą patepta sviestu ir apibarstytą džiūvėsėliais. Visą
viršų padengti smulkiai pjaustytais obuoliais. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Dėkojame skaitytojai Beatai už receptą!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Sviestas
200 g Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Citrinų sultys
175 g Miltai
50 g Kokoso drožlės
1 šaukštelis Kepimo milteliai
4 vnt. Obuoliai
sauja Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :