BE RIEBALŲ: vištos krūtinėlė – per 15 minučių

Vištienos krūtinėlė su daržovėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Supjaustome krūtinėlę piršto storio juostelėmis bei įtriname prieskoniais.

2. Į vėsią keptuvę įpilame vandens ir sudedame vištieną. Uždengiame stikliniu dangčiu ir kaitiname kol išsiskirs mėsos sultys.

3. Atidengiame dangtį ir apkepame vištieną jos pačios sultyse. Trukmė 5-7 min. ne daugiau. Perkaitinus vištiena taps sausa. Tokiu būdu gaminamai vištienai nereikia papildomų riebalų, be to ji labai minkšta ir sultinga.

Iškepę valgome su šviežiomis ar nuplikytomis daržovėmis. Ypatingai puikiai dera su lapinėmis salotomis.

Šis gaminimo būdas netinka, jei vištiena auginta natūraliai ir šerta grūdais. Jos strūktūra kitokia ir tinkama tik virti, troškinti ar ilgai orkaitėje kepimo maiše gaminti.

sulieknek.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Vištų krūtinėlės
žiupsnelis Pipirai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Karis
1 skiltelė Česnakai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :