Be galo skanios traškios vištų blauzdelės

 (1)
Be galo skanios traškios vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
55min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų blauzdeles nuplaukite ir nusausinkite.

Medų, jei kietas, šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų.

Sumaišykite su aliejumi ir prieskoniais.

Marinatu aptepkite ir apliekite blauzdeles.

Marinuokite kelias valandas.

Blauzdeles sudėkite į kepimo indą ar skardą, ištiestą kepimo popieriumi.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų blauzdelės
3 šaukštas Medus
5 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštelis Čiobreliai
1 šaukštelis Rozmarinai
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Rūkytų paprikų milteliai
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
0,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :