Be galo skani vištiena, pagal receptą iš Toskanos

 (4)
Vištiena pagal receptą iš Toskanos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė ar krūtinėlę supjaustykite į kelis didesnius gabaliukus.

Apibarstykite pipirais, druska, įtrinkite išspaustu česnaku ir palikite 15 minučių pasimarinuoti.

Dėkite kepti į keptuvėje ištirpintą sviestą. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol iš abiejų pusių šiek tiek apskrus.

Įpilkite sultinio, grietinėlės, įberkite šviežių rozmarinų, smulkintų kalendrų, mairūnų ir smulkiai supjaustytų džiovintų pomidorų.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 25 minutes (kelis kartus vištienos gabaliukus apverskite).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos filė
4 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
0,5 puodelis Sultinys
1 puodelis Grietinėlė
1 šakelė Rozmarinai
1 šaukštelis Mairūnai
6 vnt. Džiovinti pomidorai
1 šaukštas Kalendros
Porcijos: 4
Sudėtingumas :