Baravykų padažas

Padažas tinka prie šaltų virtos mėsos užkandžių, ypač tinka su virtu liežuviu.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Konservuotus baravykus ir svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Suberkite smulkiai sukapotas česnako skilteles. Užpilkite majonezu ir krienais, sumaišykite ir 2 val. laikykite šaltai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

0,5 l Marinuoti baravykai
1 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
3 šaukštas Majonezas
1 šaukštas Krienai