Baltas desertas

© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šokoladą ištirpinkite ir palikite atvėsti. Į išplaktą grietinėlę atsargiai įmaišome varškę (ji turi būti švelni, ne grūdėta). Tuomet sudedame atvėsusį, bet skystą šokoladą, berkite persijotą cukraus pudrą ir viską išmaišykite. Kelioms valandoms palikite šaltai. Puoškite mėgstamais vaisiais ar uogomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :