Baltarusiški vėdarai - kiška

 (2)
Autorius: Kristina Neverovič
Nors tai beveik lietuviški vėdarai, bet tas beveik ir daro šį patiekalą kitokį.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulių žarnas gerai išplauti. Bulves sutarkuoti. Lašinius bei svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti. Sumaišyti bulvės bei lašinius su svogūnais. Pridėti druskos, pipirų. Kiaulių žarnas prikimšti bulvių tarkių. Kepti ant grotelių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą