Balta mišrainė prancūziškai

Balta mišrainė prancūziškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves su lupenomis ir kiaušinius išvirkite. Atvėsusius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Agurkus, nuluptus obuolius ir rūkytą vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.

Žalias morkas ir saliero gumbą nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Kelias minutes patroškinkite ir suberkite nukoštus žirnelius. Kelias minutes pakepkite ir atvėsinkite.

Viską suberkite į vieną dubenį ir sumaišykite su majonezu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Bulvės
100 g Rūkyta vištienos filė
3 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Morkos
0,5 vnt. Salierų šakniavaisiai
0,5 l Konservuoti žirneliai
4 vnt. Obuoliai
2 vnt. Marinuoti agurkai
4 šaukštas Majonezas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :