BALANDĖLIAI kitaip - kepti orkaitėje

 (1)
Orkaitėje kepti balandėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūsto lapus apvirkite kelias minutes pasūdytame vandenyje, kad taptų minkštesni.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste. Kartu suberkite ryžius, kepkite apie 5 minutes.

Mėsos faršą sumaišykite su prieskoniais, konservuotais, nusunktais kukurūzais, keptu svogūnu ir ryžiais, jogurtu, smulkiai tarkuotu sūriu ir kiaušiniu.

Gerai išminkykite.

Dėkite po porą šaukštų mėsos įdaro ant lapo ir susukite kaip įprastus balandėlius.

Balandėlius sudėkite į keramikinį ar stiklinį kepimo indą, uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 šakelė Kopūstai
300 g Malta mėsa
1 vnt. Svogūnai
1 sauja Ryžiai
0,5 indelis Konservuoti kukurūzai
3 šaukštas Jogurtas
100 g Fermentinis sūris
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 5
Sudėtingumas :