Baklažanų vėduoklės – PER 35 MINUTES

 (2)
Baklažanų vėduoklės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus giliai įpjaukite gana plonomis riekelėmis.

Baklažanų vidų pabarstykite ir ištepkite česnakine druska.

Sūrį ir pomidorus supjaustykite plonomis riekelėmis. Pomidorus pabarstykite pipirais ir čiobreliais.

Į baklažano tarpus dėkite po sūrio riekę ir po vieną ar du pomidorų griežinėlius.

Dedant ant kepimo popieriumi ištiestos skardos baklažanus su įdaru praskleiskite kaip vėduokles.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Baklažanai
120 g Fermentinis sūris
3 vnt. Pomidorai (dideli)
pagal skonį Česnakinė druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :