Baklažanų suktinukai su rikota

 (2)
Baklažanų suktinukai su rikota
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite gana plonomis ir ilgomis riekelėmis.

Sudėkite jas ant skardos, užtiestos kepimo popieriumi.

Pabarstykite druska, Viduržemio žolelių mišiniu ir dėkite kepti 20 minučių į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kol kepa paruoškite įdarą.

Rikotos sūrį sumaišykite su kiaušiniu, druska, tarkuotu fermentiniu sūriu, parmezano sūriu.

Išimkite iš orkaitės baklažanus ir leiskite pravėsti.

Ant baklažanų riekelių dėkite įdaro ir susukite.

Baklažanų suktinukus sudėkite į keramikinį ar stiklinį kepimo indą.

Ant kiekvieno suktinuko užpilkite po šaukštą smulkintų konservuotų pomidorų ir užbarstykite po žiupsnelį tarkuoto fermentinio sūrio.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Baklažanai
2 puodelis Rikotos sūris
0,5 puodelis Fermentinis sūris
0,5 puodelis Parmezano sūris
pagal skonį Druska
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Viduržemio prieskonių mišinys
1 indelis Konservuoti pomidorai
50 g Fermentinis sūris (užbarstymui)
Porcijos: 4
Sudėtingumas :