Baklažanų kąsneliai su kumpiu, pievagrybiais ir sūriu

Baklažanų kąsneliai su kumpiu, pievagrybiais ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite 1,5 cm storio griežinėliais. Gausiai apibarstykite druska ir palikite kelioms minutėms.

Pievagrybius ir kumpį supjaustykite plonomis riekelėmis (kumpį dar šiek tiek pasmulkinkite).

Parmezano sūrį sutarkuokite.

Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite svieste kartu su išspaustu česnaku ir smulkiai pjaustytu svogūnu. Kepkite apie 10 minučių ant mažos ugnies, kol pasidarys morkų košė.

Baklažanų griežinėlius nuplaukite, nusausinkite. Apibarstykite pipirais.

Ant kiekvieno griežinėlio užtepkite morkų mišinio, uždėkite pievagrybių, kumpio ir apibarstykite parmezanu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Baklažanai
5 vnt. Pievagrybiai
50 g Rūkytas kumpis
0,5 vnt. Morkos
3 skiltelė Česnakai
0,5 vnt. Svogūnai
100 g Parmezano sūris
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :