Baklažanų ir avinžirnių kotletai

 (1)
Baklažanų ir avinžirnių kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Konservuotus avinžirnius nusunkite ir sutrinkite.

Baklažanus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska, pipirais ir išspaustais česnakais apie 5 minutes. Suberkite špinatus ir apkepkite dar 1-2 minutes.

Baklažanus sumaišykite su avinžirniais.

Įberkite miltų, muskato, tarkuoto sūrio, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Formuokite kotletus ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Baklažanai
2 puodelis Konservuoti avinžirniai
2 šaukštas Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
1 sauja Špinatai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
3 skiltelė Česnakai
3 šaukštas Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :