Baklažanų apkepas

Baklažanų ir pomidorų apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuluptus baklažanus supjaustykite griežinėliais ir apibarstykite druska. Plaukite kelias minutes, nupilkite skystį ir nusausinkite.

Baklažanus apkepkite aliejuje.

Smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, faršą, pomidorų padažą 10 minučių apkepkite svieste. Pagardinkite druska ir pipirais.

Į kepimo indą sluoksniuokite baklažanus ir faršą. Viršų apiberkite maltais džiūvėsiais ir užtarkuokite šalto sviesto.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Baklažanai
2 vnt. Svogūnai
5 skiltelė Česnakai
200 g Kiaulienos faršas
2 šaukštas Pomidorų padažas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
4 šaukštas Malti džiūvėsėliai
50 g Sviestas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :