Baklažanai su adžika žiemai

Pasakiškai skanus receptas žiemai.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Gruzijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite griežinėliais (odelės nelupkite), 2 val. pamerkite į pasūdytą vandenį (kad neliktų kartumo), paskui nusausinkite ir be miltų apkepkite aliejuje.

Produktus tadžikai sumalkite mėsmale, pagal skonį įberkite druskos.

Baklažanų griežinėlius aptepkite adžika ir dėkite į stiklainius. Puodo dugno įtieskite nereikalingą rankšluostį, tada sudėkite stiklainius, paskui pilkite šiltą vandenį, kad apsemtų stiklainius, puodą uždenkite dangčiu. Kaitinkite 1,5 val.

Iš nurodyto produktų kiekio bus 7 puslitriniai stiklainiai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 kg Baklažanai
Adžikai:
7 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
100 g Česnakai
100 g Actas
1 vnt. Čili pipirai
pagal skonį Druska
6 vnt. Juodieji pipirai
Sudėtingumas :