Azijietiški blyneliai su kokosų pienu

© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš pieno, cukraus, druskos, miltų, kepimo miltelių ir trupučio aliejaus užmaišykite grietinės tirštumo tešlą.

Į tešlą sudėkite mango gabalėlius. Permaišykite.

Iš gautos tešlos keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite norimo dydžio blynelius.

Iškeptus blynelius papuoškite cukraus pudra.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 ml Kokosų pienas
4 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Cukrus
1 stiklinė Miltai
0,5 vnt. Mangai
žiupsnelis Kepimo milteliai
1 šaukštas Cukraus pudra
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :