Avižinių dribsnių saldainiai

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, avižinius dribsnius ir truputį pakepinkite. Paskui supilkite grietinėlę ir likerį, išmaišykite ir pakaitinkite, kol skystis visai susigers.

Masę atšaldykite, iškrėskite ant kepimo popieriaus ir iškočiokite 2 cm storio lakštą. Supjaustykite gabaliukais ir aptepkite glajumi.

Glajui cukraus pudrą sumaišykite su kakava ir kondensuotu pienu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

50 g Sviestas
100 g Cukrus
150 g Avižiniai dribsniai
5 šaukštas Grietinėlė
1 šaukštelis Likeris
Glajui:
5 šaukštas Cukraus pudra
2 šaukštas Kakava
3 šaukštas Kondensuotas pienas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :