Avietinis tiramisu

 (1)
© VMG nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Trynius ištrinkite su cukrumi. Įveskite maskarponę ir suberkite avietes. Atsargiai išmaišykite. Sultis sumaišykite su likeriu.
Sausainius mirkykite sultyse ir sluoksniuokite su paruoštu kremu į mėgstamus indelius.

Viršų apsijokite kakava ir užbarstykite šv. uogomis.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušinių tryniai
50 g Cukrus
250 g Maskarponės sūris
300 g Avietės
200 g Smėlinės tešlos sausainiai
150 ml Aviečių sultys
100 ml Aviečių likeris
1 šaukštas Kakava
1 sauja Gervuogės
Porcijos: 2
Sudėtingumas :