Avienos sriuba su avinžirniais ir pomidorais

 (3)
Avienos ir avinžirnių sąjunga gerai pažįstama turkiškoje virtuvėje. Tirštoje ir sočioje sriuboje avinžirniai išryškina švelnų avienos skonį. Šiam patiekalui subtilumo priduoda medus. Saldus priedo dėka sriuba tampa lengvai saldžiarūgštė.
Avienos sriuba su avinžirniais ir pomidorais
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Svogūnus ir šviežius pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais.

2. Puode įkaitinkite augalinį aliejų, 2-3 minutes apkepinkite svogūnus. Sudėkite faršą ir, nustatę didelę liepsną, 2-3 minutes pakepkite jį, nuolat maišydami.

3. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Nustatę vidutinę temperatūrą, pavirkite 4-5 minutes, nugriebkite putas.

4. Viską užvirinkite, supilkite medų, suberkite sutrintą česnako skiltelę, šviežius pomidorus, avinžirnius, „Chmeli-suneli“ prieskonius ir, nustatę vidutinę temperatūrą, pavirkite 4-5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Rekomendacijos:
Paruoškite sriubą iš vakaro. Visos su mėsa pagamintos sriubos palaikytos įgauna geresnį skonį.

BONDUELLE
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 indelis VAPEUR garuose ruošti avinžirniai BONDUELLE
400 g Avienos faršas
600 ml Mėsos sultinys
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Pomidorai
1 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Medus
1 šaukštelis Prieskoniai Chmeli-Suneli
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :