Avienos plovas su migdolais

Plovo gerbėjams.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepkite česnako skilteles kartu su migdolais.

Kai migdolai paskrus, išimkite česnako skilteles ir suberkite smulkintus svogūnus. Kepkite, kol pagels svogūnai.

Atskiroje keptuvėje aliejuje iš abiejų pusių apkepkite stambius avienos gabalus, paskui perdėkite mėsą į keptuvę su migdolais.

Supilkite į keptuvę karštą mėsos sultinį, įberkite paprikų, šafrano, aitriųjų paprikų, raugerškio, druskos. Paskui įpilkite pomidorų pastos, viską išmaišykite, uždenkite keptuvę ir troškinkite, kol viskas bus iškepę.

Ryžius nuplaukite, palaikykite kiaurasamtyje, kol nuvarvės vanduo.

Suberkite ryžius į keptuvę su mėsa ir migdolais, paviršių išlyginkite mentele, uždenkite keptuvę ir troškinkite, kol ryžiai bus minkšti. Plovą patiekite su žaliomis salotomis ir pomidorais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Avienos sprandinė
1,5 stiklinė Ryžiai
3 šaukštas Migdolai
2 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Raugerškiai (džiovinti)
1 šaukštelis Džiovintos saldžiosios paprikos
1 stiklinė Mėsos sultinys
2 šaukštas Pomidorų pasta
50 ml Aliejus
pagal skonį Druska
žiupsnelis Šafranas
pagal skonį Aitriosios paprikos milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :