Avienos kukuliai su pomidorų padažu

© Vida Press
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pasigaminkite padažą: pomidorus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Su 2 valgomaisiais šaukštais sviesto juos maždaug 2 minutes patroškinkite, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais, sudėkite smulkiai supjaustytą baziliką.

Avienos faršą pagardinkite kuminu. Pasigaminkite kukulius: sumaišykite faršą, vieną kiaušinį ir raudonėlius. Apkepkite susmulkintus svogūnus ir taip pat sudėkite į faršą. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais, vėl išmaišykite. Suformuokite 12 rutuliukų.

Sausoje keptuvėje paskrudinkite kedrines pinijas. Kiekvieno kukulio viduje padarykite duobelę ir į ją įdėkite šiek tiek riešutų. Antrą kiaušinį išplakite, jame apvoliokite kukuliuku. Tada kukuliukus apvoliokite džiūvėsėliuose.

Kukuliukus kelias minutes apkepkite gerai įkaitintame aliejuje. Tada perdėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite pomidorų padažu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Avienos faršas
1 šaukštas Kuminai
2 vnt. Kiaušiniai
8 vnt. Konservuoti pomidorai
2 vnt. Svogūnai
70 g Pinijų sėklos
2 šakelė Bazilikai
2 šaukštelis Raudonėliai
6 šaukštas Alyvuogių aliejus
Malti džiūvėsėliai
Sudėtingumas :