Avienos Inkstai al Jerez

Autorius: Renato Costa Pereira
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avienos inkstus palaikome piene 15 minučių. Po to inkstus nuplauname, išvalome, nupjaustome plėveles. Pamarinuojame inkstus druska, pipirais, citrinų sultimis, alyvų aliejumi, provanso žolelėmis.

Įkaitintoje grill keptuvėje ant sviesto 5 minutes kepame inkstus. Inkstus nusausiname uždėję ant rankšluostinio popieriaus.

Keptuvėje, kur kepėme inkstus, kepame supjaustytas morkas, svogūnus, česnaką, dedame druską, pipirus, rozmariną, pilame Jerez vyną.

Apkeptas morkas sutriname blenderiu, perkošiame per sietelį. Keptuvėje kepame špinatų lapus su kaparėliais ir citrinos sultimis, dedame cukraus. Apkeptus špinatus sutriname blenderiu, perkošiame per sietelį.

Dedame į lėkštę špinatų padažą, šalia morkų padažą. Inkstus perpjauname per pusę ir dedame ant padažo. Tinka valgyti su skrudinta duona ar polenta.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :