Aviečių ir persikų uogienė

Avietės tikriausiai laimėtų populiariausios uogienės konkursą. Ši kiek kitokia – švelni ir netikėta, užsienietį persiką į svečius pasikvietusi.
Aviečių ir persikų uogienė
© “Dansukker”
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode pakaitinkite vaisius ir citrinų sultis, kol pradės garuoti.

Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms.

Virkite 15 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami.

Nugriebkite putas ir palikite aušti maždaug 10 minučių.

Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

„Dansukker“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 Avietės
400 g Persikai
4 šaukštelis Citrinų sultys
500 g „Dansukker“ cukrus uogienėms
Sudėtingumas :