Aviečių džemas

 (1)
Už receptą dėkojame skaitytojai Eglei.
Aviečių džemas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplautas avietes apdžiovinkite, užpilkite cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies vis pamaišant ir nusamstant putas.

Virkite apie 20 minučių, tada džemą išpilstykite į paruoštus stiklainius.

Sandariai uždarykite ir apverskite.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Avietės
100 g Cukrus
Sudėtingumas :