Austriškos spurgos KALĖDOMS

 (1)
Austriškos spurgos KALĖDOMS
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išklokite dvi skardas kepimo popieriumi.

Spurgoms paruošti plakite sviestą, cukrų ir vanilę apie 4 minutes, kol masė taps labai puri ir lengva.

Suberkite kvietinius ir kukurūzų miltus, druską, viską kruopščiai išmaišykite, o tada masę šaukštu sukrėskite į konditerinį maišelį.

Išspauskite apie 28 vainiko formos tuščiavidurius žiedus, vėsinkite šaldytuve 20 minučių.

Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.

Ištraukite skardas iš šaldytuvo ir kepkite vainikus 12-15 minučių, kol pagels.

Skardas ištraukite ir palikite, kol atvės, tada vainikus apverskite.

Paruoškite kremą iš sviesto, vanilės ir cukraus pudros.

Visus šiuos ingredientus maišykite, ko masė pabals, tada supilkite pieną ir dar kartą kruopščiai viską išmaišykite.

Šaukštu masę sukrėskite į konditerinį maišą.

Šia mase padenkite pusę vainikų.

Likusią žiedų pusę ištepkite aviečių džemu, o tada sujunkite abi vainiko puses.

Galutinį rezultatą pabarstykite cukraus pudra.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Spurgoms
250 g Sviestas
60 g Cukraus pudra
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
225 g Miltai
75 g Kukurūzų miltai
žiupsnelis Druska
Kremui
125 g Sviestas
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
200 g Cukraus pudra
1 šaukštas Pienas
4 šaukštas Aviečių džemas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :