Auksaspalvė obuolių tempura su ledais

© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Japonijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nulupkite obuolius ir supjaustykite 1 cm storio žiedais. Du žiedai skiriami vienai porcijai. Tempura tešlai pagaminti sumaišykite 200 g tempuros miltelių ir 200 g vandens.

Obuolius apvoliokite miltuose bei tempura tešloje ir iš karto kepkite gruzdintuvėje iki 170 laipsnių įkaitintame aliejuje apie 2 minutes. Patiekdami, į lėkštės vidurį pilkite trintas braškes ir sluoksniais dėkite gruzdintą obuolio žiedą, ledų ir vėl obuolio žiedą. Papuoškite mėtos šakele ir spalvotais pabarstukais.

Restoranas „Soya“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Obuoliai
5 g Kvietiniai miltai
60 g Tempura tešla
30 g Aliejus
40 g Braškės trintos
2 g Cukraus pudra
40 g Vaniliniai ledai
1 šakelė Mėtos
2 g Pabarstukai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :