ATRADIMAS: žagarėliai su jogurtu

 (4)
Žagarėliai su jogurtu
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinį išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir prieskoniais.

Supilkite jogurtą, kepimo miltelius ir išsukite.

Berkite miltus ir maišykite. Miltų berkite tiek, kad neliptų prie rankų, bet būtų ne per kieta.

Sususkite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve bent valandai.

Tešlą gana plonai iškočiokite (turi būti 4-5 mm storio).

Supjaustykite pusės plaštakos dydžio rombais.

Kiekvieną rombą įpjaukite per vidurį ir vieną galą pernerkite per vidurį.

Žagarėlius virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos.

Vienu metu dėkite ne daugiau kaip keturis žagarėlius.

Ištrauktus iš aliejaus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų.

Apibarstykite cukraus pudra.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kiaušiniai
200 g Miltai
250 g Jogurtas
2 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,5 šaukštelis Cinamonas
žiupsnelis Muskato riešutai
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :