ATRADIMAS: traški vištiena japoniškai

 (6)
Traški vištiena japoniškai
Traški vištiena japoniškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Japonijos virtuvė
Įvertinimas:
2.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (dviejų kąsnių dydžių).

Sumaišykite sojos padažą, sakę, tarkuotą imbierą, cukrų ir išspausta česnaką. Šiuo marinatu užpilkite vištienos gabaliukus.

Palikite vištieną marinuotis valandą kambario temperatūroje.

Apvoliokite vištienos gabaliukus krakmole ir dėkite virti į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrus.

Ištrauktus gabaliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Patiekite su agurkais, majonezo padažu ir žaliosios citrinos griežinėliais.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos filė
1 šaukštas Sakė
2 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštelis Cukrus
1 šaukštas Imbieras (tarkuotas)
2 skiltelė Česnakai
0,5 puodelis Krakmolas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :