ATRADIMAS: svogūnų marmeladas

 (2)
Šio saldaus marmelado skonis visiškai neprimena svogūnų. Tinka su parmezano sūriu, mėsos patiekalais.
Svogūnų marmeladas
© Žurnalas "Mano namai"
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į puodą.

Suberkite rudąjį cukrų, įdėkite sviestą, supilkite balzaminį actą.

Maišykite, kol ištirps cukrus ir išsilydys sviestas.

Troškinkite ant mažos ugnies 30 minučių (mišinys turi tapti panašus į marmeladą).

Sudėkite į stiklainius ir gerai užsukite.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Raudonieji svogūnai
200 g Rudasis cukrus
50 g Sviestas
2 šaukštas Balzaminis actas
Sudėtingumas :