ATRADIMAS: plėšyta lašiša

Plėšyta lašiša
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Apibarstykite lašišą prieskonių mišiniu, uždėkite CHUNKY SALSA padažo ir suvyniokite į foliją.

Kepkite suvyniotą žuvį ant grotelių arba orkaitėje 120–150°C temperatūroje.

Lašiša iškeps, jei vidaus temperatūra bus 68–71°C.

Iškepusią žuvį šakute suplėšykite smulkiais gabaliukais ir apibarstykite šviežia kalendra.

Patiekite su pašildytais orkaitėje Nachos kukurūzų traškučiais, salsos padažu ir žaliosios citrinos skiltelėmis.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :