ATRADIMAS: pikantiški balandėliai

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuskintus kopūstų lapus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti - taip jie suminkštės.

Išpjaukite paprikos sėklas, smulkiai supjaustykite. Morką nuskuskite ir sutarkuokte. Česnanakus išspauskite ir dėkite su morkomis ir paprikomis į įkaitintą sviestą kepti.

Daržoves apkepkite ir supilkite į faršą su virtais ryžiais. Suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.

Mėsos įdarą dėkite ant kopūstų lapų ir susukite.

Plačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įberkite kvapiųjų pipirų ir laurų lapų.

Susuktus balandėlius apkepkite iš abiejų pusių svieste ir sudėkite į puodą.

Supilkite skystimą iš keptuvės. Jei jo mažokai, įpilkite pusę puodelio daržovių ar vištienos sultinio.

Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kopūstai
0,5 kg Kiaulienos faršas
1 puodelis Ryžiai
1 vnt. Morkos
3 skiltelė Česnakai
1 vnt. Saldžiosios paprikos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
4 vnt. Kvapieji pipirai
3 vnt. Lauro lapai
1 šaukštas Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :