ATRADIMAS: nesaldus varškės apkepas

Nesaldus varškės apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite svieste, kol gražiai pagels.

Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite smulkia tarka.

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Baltymus išplakite iki standžių putų.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska.

Varškę sumaišykite su kiaušinių tryniais, smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu, tarkuota cukinija, keptais svogūnais ir miltais.

Įmaišykite išplaktus kiaušinio baltymus.

Tešlą sukrėskite į kepimo indą.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 55 minutes.

Patiekite su grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Varškė
3 vnt. Kiaušiniai
150 g Fermentinis sūris
100 g Virtas kumpis
1 vnt. Svogūnai
0,5 stiklinė Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 vnt. Cukinijos
žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :