ATRADIMAS: marinuoti avokadai

 (1)
Marinuoti avokadai tinka salotoms, sumuštiniams pagardinti. Marinuoti geriausia kiek kietesnius avokadus.
Marinuotas avokadas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į nedidelį puodą supilkite vandenį, actą, suberkite prieskonius (česnako skilteles tik perpjaukite per pusę) ir virkite 5 minutes.

Nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti.

Avokadus nulupkite, supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į paruoštą stiklainį (gerai išplautą ir iškaitintą).

Užpilkite paruošto ir jau atvėsusio marinato (avokadų skiltelės turi būti apsemtos). Dangtelį užsukite ir padėkite į šaldytuvą.

Po 2-3 valandų jau galima patiekti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Avokadai
1 puodelis Vanduo
1 puodelis Ryžių actas
4 šaukštas Cukrus
1,5 šaukštelis Druska
0,5 šaukštelis Pipirai
1 šaukštelis Raudonieji pipirai (žirneliai)
1 šaukštelis Garstyčių grūdeliai
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Kalendros
Porcijos: 4
Sudėtingumas :