ATRADIMAS: įdaryti kepti svogūnai

Įdaryti kepti svogūnai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus nulupkite ir sudėkite į verdantį stipriai pasūdytą vandenį. Virkite 4-5 minutes.

Svogūnų viršūnėles su uodegėle nupjaukite, vidurį išskobkite.

Svogūnų išskobtas ir nupjautas dalis susmulkinkite ir sumaišykite su faršu.

Faršą apkepkite keptuvėje įkaitintame svieste su prieskoniais.

Faršą sumaišykite su maltais džiūvėsėliais, grietine ir įdarykite svogūnus.

Svogūnus sudėkite į kepimo indą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Svogūnai (dideli)
2 šaukštas Sviestas
2 šaukštas Grietinė
300 g Kiaulienos faršas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :