Atgal į vaikystę

 (3)
Mūsų skaitytoja kviečia kartu su šiuo patiekalu nukeliausite ne į kitą šalį, o atgal į nerūpestingą vaikystę.
© Skaitytojos nuotr.
Pagaminamas per:
5min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuluptų pieniškų dešrelių galus įpjaukite ir įdėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Nepervirkite, ypač jeigu dešrelių sudėtyje yra mažiau mėsos - gali ištęžti.

Salotas suplėšykite, supjaustykite daržoves, suberkite druska ir pipirus ir išmaišykite su grietine. Dėl skonio galite įdėti rukolos salotų, bet tai jau bus moderni variacija.

Sviestą arba tepamą sūrį su žalumynais užtepkite ant duonos (arba batono - jeigu vaikystėje jį labiau mėgote).

Dešreles pagardinkite pomidorų padažu ir valgykite tik su šakute - kaip vaikystėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Pieniškos dešrelės
2 riekelė Juoda duona
Sviestas
pagal skonį Pomidorų padažas
Garnyras
sauja Salotos
1 vnt. Agurkai
1 vnt. Pomidorai
8 vnt. Ridikėliai
2 šaukštas Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :