Aštrus troškinys su pupelėmis

Vegetariškas patiekalas, bet jeigu norite su mėsa, puikiai tiks malta jautiena.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dideliame puode įkaitinkite aliejų, apie 8 – 10 min. pakepkite svogūnus, morkas ir česnakus su puse šaukštelio druskos, kol paskrus.

Sudėkite kopūstus ir maišydami 1 – 2 min. patroškinkite. Sudėkite į puodą aitriosios paprikos miltelius, kuminus, raudonėlį ir apie minutę pamaišydami pakaitinkite.

Sudėkite pomidorus, pupeles, 10 min. patroškinkite ant mažos ugnies vis pamaišydami. Paskui išdėliokite troškinį į keturias lėkštes. Patiekite su grietine.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

350 g Morkos
2 šaukštas Aliejus
1 vnt. Svogūnai
4 skiltelė Česnakai
180 g Lapiniai kopūstai
1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
1 šaukštelis Kuminai
žiupsnelis Raudonėliai
1 l Konservuoti pomidorai
800 g Konservuotos pupelės
50 g Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :