Aštrūs riešutukai

© Vida Press
Pagaminamas per:
1800min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos išpilkite riešutus. 6-8 minutes juos paskrudinkite.

Orkaitėje karštį sumažinkite iki 150 laipsnių. Inde sumaišykite cukrų, cinamoną, papriką, pipirą ir druską. Kitame inde išplakite baltymą su vienu šaukštu vandens.

Riešutus apvoliokite baltymo plakinyje ir prieskonių mišinyje. Suberkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pabarstykite likusiais prieskoniais ir kepkite orkaitėje apie 10 minučių.

Leiskite atvėsti ir suberkite į indą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Riešutai
2 šaukštelis Raudonosios paprikos milteliai
50 g Rudasis cukrus
2 šaukštas Cukrus
1/2 šaukštelis Cinamonas
1/2 šaukštelis Druska
1 žiupsnelis Kajeno pipirai
1 vnt. Kiaušinių baltymai
Sudėtingumas :