Aštrus plovas su rūkyta dešra

 (2)
Iš rūkytos dešros galima paruošti ne tik skanius sumuštinius, apkepus, bet ir plovus. Patiekalą labai pagardina česnakai, laurų lapai ir juodieji pipirai.
Aštrus plovas su rūkyta dešra
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir 2–3 minutes pakepinkite žiedeliais supjaustytą porą ir susmulkintą česnaką.

Pridėkite rūkytos dešros ir kepkite dar 2 minutes.

Supilkite ryžius ir pakaitinkite 3–4 minutes.

Įpilkite sultinio, įmeskite laurų lapą ir troškinkite ant nedidelės ugnies
20–25 minutes.

Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos suberkite šaldytus žirnius.

Tada pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Porai
2 skiltelė Česnakai
200 g Rūkyta dešra
2 stiklinė Ryžiai
1 vnt. Lauro lapai
1 l Vištienos sultinys
1 stiklinė Žirneliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :