Aštrus pavasarinis padažas

Šis padažas tinka prie virtų kiaušinių bei mėsos užkandžių.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Pipirnes, krapus, petražoles, svogūną, česnako skilteles ir rūgštynes sumalkite mėsmale. Šią masę sumaišykite su majonezu ir kefyru. Galite paskaninti druska.

Taip paruoštą padažą galite laikyti šaldytuve, sandariai uždarytame inde 3-4 dienas.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Majonezas
50 g Pipirnės
50 g Krapai
50 g Petražolės
1/2 stiklinė Kefyras
1 vnt. Svogūnai
sauja Rūgštynės
2 skiltelė Česnakai
Sudėtingumas :