Aštrus mėsos troškinys

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pakepkite faršą apie 4-5 min. Pašalinkite skysčio perteklių.

Supilkite prieskonių pakelio turinį, pomidorus, pupeles ir vandenį. Leiskite užvirti, maišykite.

Uždenkite ir troškinkite apie 15-20 min. leisdami nestipriai virti, retkarčiais pamaišykite.

Patiekite su ryžiais ir česnakine duona.

Patarimas: išbandykite su juostelėmis pjaustyta jautiena, lėtai troškinant vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje, kol mėsa taps sultinga ir minkšta. Patiekite su šilta duona ir traškiomis žaliosiomis salotomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą