Aštrūs kepti salierai

Aštrus užkandis.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Salierų stiebus nuplaukite, nusausinkite, su skutikliu nuskuskite viršutinį sluoksnį. Stiebus supjaustykite 4 cm ilgio gabalėliais, tada kiekvieną gabalėlį perpjaukite išilgai į 3 – 4 dalis. Lapelius nuo salierų stiebų viršūnėlių palikite, juos irgi galima panaudoti.

Salierus sudėkite į gilų dubenį, apibarstykite cukrumi, išmaišykite. Pipirus perpjaukite, išimkite sėkleles, minkštimą supjaustykite šiaudeliais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pipirus, salierus ir ant vidutinio kaitrumo viryklės pamaišydami kepkite 7 – 10 min. Tada suberkite ir lapelius ir vėl pamaišydami kepkite, kol nebeliks skysčio. Tuomet įpilkite sojos padažo ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Salierų stiebai
2 vnt. Čili pipirai
1 šaukštas Aliejus
4 šaukštelis Cukrus
2 šaukštas Sojos padažas